ďťż

AZJA 2010 - NOWA WLOCZEGA

cześć chciałem was prosić o pomoc. Kupilem tytoń serbetli bananowy ale prawie nie czuje smaku, dym jest gryzący. Wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcja dzban napełniony woda tak żeby rurka była 2-3cm pod woda, cybuch napełniony tytoniem, jedna warstwa foli na to pierścień, 2 warstwa foli.Na to kładę 2 węgielki kokosowe i zakrywam osłoną.
Fajka to Magier

Smak jest bardzo słabo wyczuwalny, dym gryzący i czuć jakby spaleniznę, węgiel(bardzo nieprzyjemne).
proszę o pomoc i z góry dzięki.


Serbetli pal bez pierścienia i z jednym węglem.
Fajka jest nowa 2 razy palona a właśnie dopiero teraz zobaczyłem, a raczej poczułem ze śmierdzi węglem, popiołem aż sie zygać chce a z węża jak sie pocignie na sucho to tez strasznie nie przyjemny zapach co radzicie bo w takiej sytuacji wogole nie da sie palic
Umyj dobrze fajkę, wąż dobrze przedmuchaj bo mogą z niego wióry drewniane wylatywać. Pal i pal, wąż nabierze innego zapachu. Pierścień, komin, dwa kokosy -> za dużo kombinacji.
Zapal serbetli na dwóch warstwach folii bez pierścienia a komina użyj na początku żeby temperatury cybuch nabrał. Miłego palenia życzę :)


1. Przemyj dobrze fajkę i wąż. Skoro jest nowa nie powinno być czuć spalenizny....
2. Cybuch nabij tytoniem mniej więcej do połowy wysokości. Zawiń folia.
3. Obficie podziurkuj a na środku zrób głęboka dziurę tak aby przeszła az przez cybuch
4. połam węgiel na 2-3 MAŁE kawałki i ułóż je na obrzeżach cybucha.
5. W trakcie palenia przesuwaj kawałki węgla bliżej środka ale tak aby nie przypalić za bardzo tytoniu (choć Serbetli nie jest tak łatwo przypalić :) )

Powinno zadziałać :)
Jeśli jesteś z Warszawy to wpadnij do nas z tą fają to ja sprawdzimy i rozpalimy prawidłowo albo bez niej to przetrenujemy wszystko na innej jakiejś fajce bo myślę że mimo wszystko problem tkwi w jakimś błędzie po Twojej stronie Zapraszam.
Ok postaram sie wpaść w czwartek popołudni. Będę wdzięczny za pomoc
"warsztaty z fajki wodnej"
Warsztaty, korepetycje, douczki, prelekcje, szkolenia, kursy, wykłady, seminaria.
tak tak, widziałem chyba nawet jakiś program tych zajęć :)

"dyfuzor - mity i legendy" - wykład inauguracyjny 45 minut
"arkana poprawnego dziurkowania" - zajęcia warsztatowe w grupach 3 osobowych (8 godzin)
"skuteczne napełnianie dzbana - najnowsze trendy" - prezentacja (3 godziny)
"techniki mieszania molasy" - zajęcia laboratoryjne (6 godzin)
"praktyczne zastosowanie komina" - praktyki wyjazdowe - 3 dni

Osoby, które pomyślnie zdadzą test oraz egzamin praktyczny otrzymają tytuł "Sheesha-Master Akademii Pihonta"


I homologację na faję w dowodzie + certyfikat kompatybilności lewego płuca
Myja faje specjalnym płynem od Pihonta

;p
a ja się zastanawiałem na jaką uczelnie iść. :) Problem z głowy.
Hej dzięki wszystkim za pomoc. Umycie fajki pomogło, pozbyłem sie tego smrodu jednak nadal nie czuje za specjalnie smaku banana który każdy chwali :)
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • mkulturalnik.xlx.pl
  •